Us oferim aquest bloc amb la il·lusió de compartir amb vosaltres tot el que rumiem i el que engeguem des de la Comissió de Solidaritat.
RSS

dilluns, 4 d’abril del 2016

Sessió, dilluns 30 de novembre



ORDRE DEL DIA

Cartells per a la recollida de joguines per a la Creu Roja.

Proposta de recollida de taps de plàstic.



DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ

Continuem treballant amb els cartells de la recollida de joguines per a la Creu Roja. Per aquesta feina, els més grans hem apadrinat nens i nenes més petits per ajudar-los. Continuem treballant en equip. Ho estem fent amb molta il·lusió i molt bé. Estem preparant tres cartells amb volum i els penjarem, al llarg d’aquesta setmana.

Volem tornar a participar en la recollida de taps de plàstic per al Consorci de Transport Sanitari de Girona (CTSC). Recollirem; taps de tots els colors i totes les mides. Tots de plàstic, sense excepció. Tapes procedents de brics de llet, sucs o refrescos; ampolles d'aigua, oli o licors; ampolles de xampú, suavitzant o sabó líquid; tubs de dentífric…












El CTSC porta els taps a una planta recicladora on reutilitzen els taps i obtenen uns diners. Aquests diners rebuts, el CTSC els destina per a fins solidaris; es col·labora en l’evolució de la investigació i tramitació de recursos per a nens i nenes de les comarques gironines.